KK Sloboda: Nova oficijelna voda, uskoro i generalni sponzor

by admin
| 14:15
2910kkslob

Na današnjoj press konferenciji u KK Sloboda, na kojoj je najavljena derbi utakmica 2. kola košarkaškog prvenstva BiH, prezentirana je nova oficijelna voda ovog kluba, te najavljen skori dolazak generalnog sponzora kluba.

 

Rašid Jaganjac, direktor “Kladanjskog safira” predstavio je saradnju njegove firme i košarkaškog kluba iz Tuzle.

 

– Navijam za Slobodu, i želim da joj pomognem i na ovaj način, a što će nadam se rezultirati na obostrano zadovoljstvo. “Kladanjski safir” je prirodna voda, sa svim odlikama “Muške vode”, koja će vjerujem biti i od velike koristi košarkašima u trenažnom procesu – istakao je Rašid Jaganjac.

 

Generalnog sponzora, Sloboda bi trebala dobiti do kraja ove kalendarske godine. Naime, to je jedna od stavki nedavnog dogovora sa Crvenom Zvezdom. Beogradski klub će Slobodi do kraja 2011. godine, na ime neisplaćenih obeštećenja za Elmedina Kikanovića i Milana Miloševića , isplatiti 177.00 eura, dok će preostali dio do konačnog duga od 207.000 eura, kako saznajemo biti namiren kroz iznos koji će klub dobiti od generalnog sponzora.

 

Utakmica Sloboda – Čapljina Lasta se zbog zauzetosti Velike dvorane “Jesenjim sajomom” igra u Maljoj dvroani od 20. sati.

 

Tuzlainfo

Foto by D. Zabuš