Grimizna kugla: Deset najljepših ugostiteljskih objekata u BiH

by admin
| 8:31
2510kugl
  •  
  •  
  •  
  •  

Ostalo je još nekoliko dana do završetka prvog kruga takmičenja za titulu najljepše uređenog bh. ugostiteljskog objekta u 2010. godini.

 

Na kraju mjeseca, 24 učesnika koji budu imali najmanje glasova napustit će utrku. Preostalih 10 nastavljaju se boriti za Grimiznu kuglu, nagradu koju već treću godinu zaredom dodjeljuje internet magazin Enterijer.ba

 

Prema trenutnom poretku, 10 ugostiteljskih objekata koji bi mogli proći u naredni krug su Caffe Bar Code iz Novog Travnika, Restoran Mont Blanc Hotela Blanca sa Vlašića, Demofest Club i Caffe ‘Live’ iz Banja Luke, Lounge Bar ‘Katra’ iz Mostara, Belle Epoque, Torte i to Cafe, Restoran ‘4 sobe gospođe Safije’ iz Sarajeva, Ribnjak i restoran ‘Toplik’ iz Istočnog Sarajeva i Restaurant & Lounge Bar Calipso iz Čapljine.

 

Do kraja mjeseca glasati se može putem online ankete postavljene na www.grimizna.enterijer.ba. U novembru će se, između 10 najljepših, birati pobjednik i to isključivo putem telefonskog glasanja po principu jedan poziv – jedan glas za određeni ugostiteljski objekat.

 

Grimizna kugla je prvo javno priznanje za kvalitet i stil uređenja ugostiteljskog objekta u Bosni i Hercegovini. Takmičenje organizuje internet magazin Enterijer.ba.

 

Ovogodišnji generalni medijski pokrovitelji takmičenja su Europlakat, FENA, Radio M, Bljesak.info, Intermezzo; specijalni pokrovitelji su Gusto i Dernek.ba, dok su medijski partneri BHT, PINK BH, Magazin Azra, TV Alfa, BeHa Caffe, Brotnjo.info, Radio Tuzla, Tuzlainfo.ba, Infobar.ba i Trebinjedanas.com.

 

Prijatelj takmičenja je Ministarstvo okoliša i turizma FBiH.

 

(TI)

Foto: Cafe bar ‘Sunce’ Neum

Tuzlainfo.ba pratite na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Youtube.
Svoje priče, upite i fotografije šaljite na našu e-mail adresu.