Grimizna kugla: ‘Mont Blanc’ preuzeo vodstvo u takmičenju za najljepši objekat

by admin
| 8:22
1810blanc
  •  
  •  
  •  
  •  

Restoran ‘Mont Blanc’ Hotela Blanca sa Vlašića preuzeo je vodstvo na listi ugostiteljskih objekata iz Bosne i Hercegovine koji se takmiče za titulu najljepše uređenog u 2010. godini.

 

Do sada je osvojio 609 od skoro 3500 glasova u anketi objavljenoj na www.grimizna.enterijer.ba

 

Prati ga Caffe Club ‘Code’ iz Novog Travnika sa 520 i Demofest Club iz Banjaluke sa 314 glasova.  Na začelju liste trenutno se nalazi Caffe Bar ‘Sunce’ iz Neuma, Restoran ‘Platani’ iz Trebinja i Restoran Hotela ‘Energetik’ iz Ugljevika.


 

Restoran ‘Breza’ Hotela Tuzla, je također u donjem dijelu poretka u u ovom takmičenju

 

Do kraja mjeseca, 24 učesnika koji budu imali najmanje glasova napustit će takmičenje.  U novembru će se, između 10 najljepših koji prođu u naredni krug, birati pobjednik i to isključivo putem telefonskog glasanja po principu jedan poziv – jedan glas za određeni ugostiteljski objekat.

 

Pobjednik će postati vlasnikom Grimizne kugle, nagrade koju treću godinu zaredom dodjeljuje internet magazin Enterijer.ba. Prvu Grimiznu kuglu osvojio je banjalučki Vinski bar ‘Provence’, dok je druga otišla u ruke vlasnika Restorana ‘Grappolo’ Hotela Brotnjo iz Čitluka.

 

Grimizna kugla je prvo javno priznanje za kvalitet i stil uređenja ugostiteljskog objekta u Bosni i Hercegovini. Takmičenje organizuje internet magazin Enterijer.ba.

 

Ovogodišnji generalni medijski pokrovitelji takmičenja su Europlakat, FENA, Radio M, Bljesak.info, Intermezzo; specijalni pokrovitelji su Gusto i Dernek.ba, dok su medijski partneri Magazin Azra, BHT, PINK BH, TV Alfa, BeHa Caffe, Brotnjo.info, Radio Tuzla, Tuzlainfo.ba i Infobar.ba.

 

Prijatelj takmičenja je Ministarstvo okoliša i turizma FBiH.

 

(TI)

Foto: Restoran ‘Mont Blanc’

Tuzlainfo.ba pratite na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Youtube.
Svoje priče, upite i fotografije šaljite na našu e-mail adresu.