Gradska uprava: Centar za pružanje usluga građanima od ponedjeljka na staroj lokaciji

by admin
| 8:05

Centar za pružanje usluga građanima Tuzla, u ponedeljak 23. 02. 2015. godine, sa početkom od 07:30 počinje da radi u suterenu glavne administrativne zgrade Grada Tuzla (Ulica ZAVNOBiH-a broj 11).

Preseljenje Centra za pružanje usluga građanima iz prostorija Centra za socijalni rad započelo je u petak u 11:00 sati, a nadležne gradske službe će tokom vikenda učiniti sve kako bi Centar za pružanje usluga već u ponedjeljak, 23.01.2015. nastavio rad u punom kapacitetu, u prostoru u kojem je radio do 07.02.2014.

-Ovim putem želimo izraziti zahvalnost svima koji su na bilo koji način pomogli uspješno obavljanje poslova, te medijima na korektnom izvještavanju u periodu dok su trajale vanredne okolnosti u obavljanju poslova Centra za pružanje usluga (tzv. Šalter sala i Matični ured). Posebnu zahvalnost upućujemo građanima, koji su svoje potrebe za obavljanjem poslova u okviru nadležnosti Centra za pružanje usluga obavljali strpljivo, uz maksimalno razumijevanje svih problema sa kojima se suočavala Služba za opću upravu i zajedničke poslove Općine/Grada Tuzla – saopšteno je.

(TI)

Tuzlainfo.ba pratite na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Youtube.
Svoje priče, upite i fotografije šaljite na našu e-mail adresu.