Exit akcija: Budi domaćin svojoj omiljenoj zvijezdi

by admin
| 10:01
3105exit
  •  
  •  
  •  
  •  

Exit festival i Converse pozivaju sve one koji žele da upoznaju svoje omiljene muzičke zvijezde, da se prijave za izazovnu ulogu domaćina bendovima i izvođačima na Exit festivalu 2010. Odabrani će imati priliku da zavire u jedan dan nekog od napoznatijih muzičara na planeti, budu iza scene jednog od najboljih muzičkih festivala u Evropi, i u društvu slavnih izvođača dožive Exit na poseban način.

 

Akcija je počela 24. maja, a posjetioci će imati priliku da se takmiče da budu domaćini izvođačima kao što su Faith No More, Placebo, Mika, Missy Elliott, David Guetta, Royksopp LCD Soundsystem, DJ Shadow i Pendulum.

 

Svi koji žele da se prijave potrebno je da na Converse Facebook event stranici pod nazivom Be a Host to your favourite music star at EXIT Festival postave svoju fotografiju ili video inspirisan izabranim Exit izvođačem ili neobičnim događajem ili putovanjem u svojim Converse patikama. Zatim, je potrebno da pozovu svoje Facebook prijatelje da klikom na opciju “Like” glasaju za tu fotografiju ili video.

Nakon toga, potrebno je popuniti prijavni formular koji se nalazi na sajtu Converse.rs i zajedno sa  fotografijom poslati na e- mail beahost@converse.rs.

 

U finale ulaze oni čija fotografija ili video ima najviše ‘Like’ opcija, a akcija je otvorena do 20. juna. Pobjednici će biti izabrani u drugom krugu takmičenja na posebnom događaju, a sve finaliste Converse će obradovati vrijednim nagradama.

 

Od svih kandidata se očekuje da govore engleski jezik, da su snalažljivi i organizovani. Pobjednici će biti dio Exit hosting tima koji radi jedan od najodgovornijih poslova na festivalu i i dobiće jedinstvenu priliku da sa izabranim izvođačem provedu svo vrijeme njihovog boravka na Exitu, od dočeka na areodromu, boravka u backstage-u do  priprema za nastup na festivalu.

 

EXIT Team

Foto: Jedna od kandidovanih fotografija (by facebook)

Tuzlainfo.ba pratite na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Youtube.
Svoje priče, upite i fotografije šaljite na našu e-mail adresu.