Centralno grijanje Tuzla: Zbog kvara na cjevovodu istočni dio grada bez grijanja

by admin
| 6:24

Zbog otklanjanja kvara na magistralnom cjevovodu sistema daljinskog grijanja grada Tuzle na lokaciji ”južna saobraćajnica kod mosta Pasarela”, danas (22.01.2015.) doći će do prekida isporuke toplinske energije u određenim dijelovima Tuzle.

Isporuka toplinske energije će u jutarnjim satima je obustavljena svim korisnicima sistema daljinskog grijanja u centralnom i istočnom dijelu grada (dio naselja Mosnik, naselja Mejdan, Pazar, Jala, Centar, Stari grad, Bulevar, Stupine i Zlokovac, Ši Selo, Brčanska Malta, Skojevska, Sjenjak, Solina i Slavinovići).

-Poduzeće ”Centralno grijanje” d.d. Tuzla jučer je vršilo pripreme, a danas će pristupiti otklanjanju kvara na magistralnom cjevovodu. S obzirom da će uslijed navedenih radova prekid isporuke toplinske energije biti od jutarnjih sati i trajati do popodnevnih sati, molimo sve korisnike naših usluga da se na vrijeme pripreme i da imaju razumijevanje za ove aktivnosti – saopšteno je.

Putem dežurnog dispečera i naše web stranice, građani će biti obavještavani o dinamici radova. Normalizacija isporuke toplinske energije se očekuje danas u kasnim poslijepodnevnim satima.

(Tuzlainfo)

 

Tuzlainfo.ba pratite na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Youtube.
Svoje priče, upite i fotografije šaljite na našu e-mail adresu.