“Youth Indoor Football Cup” i u Tuzli: Mladi nogometaši osvojite putovanje u Beč!

by admin
| 8:05

U četvrtak 22. januara 2015. godine Tuzla će biti jedan od domaćina fudbalskog takmičenja pod nazivom “Youth Indoor Football Cup”.

Navedeni događaj će se održati u organizaciji CIMIC Austrija koji djeluju pri EUFOR-ovoj misiji u Bosni i Hercegovini i Lokalnog tima Tuzla Asocijacije srednjoškolaca u Bosni i Hercegovini. Projekat je podržan od strane Raiffeisen banke. Nagrada za pobjednika na završnom turniru u Sarajevu je putovanje u Beč.

Pored Tuzle, turnir će se održati u još tri grada, u Sarajevu, Brčkom i Bratuncu. Učesnici na turniru mogu biti dječaci rođeni u periodu od 1. januara 1998. godine i 31. decembra 2000. godine, sastavljeni u ekipu od 7 članova.

Pored toga ekipa mora biti multietničkog sastava u omjeru 1/3 naspram 2/3.   Svaki učesnik će svoj identite morati potvrditi pasošem i rodnim listom, jer ukoliko pobijedi na završnom turniru u Sarajevu, potrebno je imati važeću putnu ispravu za odlazak na nagradno putovanje.

U Tuzli mjesta ima za četiri ekipe, a sve dodatne informacije i prijavni obrasci  mogu se dobiti putem e-mail-a Lokalnog tima Tuzla Asocijacije srednjoškolaca u Bosni i Hercegovini: [email protected]  ili putem facebook stranice: Lokalni tim ASuBiH-a Tuzla.

Prijave ekipa traju do 16. januara 2015. godine. 

(TI)

Tuzlainfo.ba pratite na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Youtube.
Svoje priče, upite i fotografije šaljite na našu e-mail adresu.