KVS Sprint: Odlični rezultati na 10. Međunarodnom memorijalnom plivačkom mitingu

by admin2
| 21:00
  •  
  •  
  •  
  •  

Nakon duže takmičarske pauze zbog pandemije korona virusa, KVS Sprint je proteklog vikenda učestvovao na 10. Međunarodnom memorijalnom plivačkom mitingu „Mladost Kup 2021 – Branko Mićin“ u Banja Luci.

Na ovom takmičenju učešće je uzelo 14 klubova iz Srbije i Bosne i Hercegovine sa približno 400 takmičara i takmičarki. KVS Sprint je predstavljalo 18 takmičara (12 muških i 6 ženskih). Plivači ovog kluba su osvojili ukupno 26 medalja od čega 4 zlatne, 9 srebrnih i 13 bronzanih medalja.

Plivači koji su osvojili medalje su Tanović Mia, Đogić Eldin, Bošnjak Hasan, Mešić Aladin, Pirić Dani, Čatić Danis, Redžić Benjamin, Kozarević Neo, Havalić Adi, Numanović Hamza, Jusić Džana, Imamović Ema i Amina Husejinović.

Takmičenje je održano u dva dijela, bez publike na plivalištu, gdje su ispoštovane sve preventivne mjere protiv Covid 19 virusa.

Treneri u pratnji bili su Sejbin Brašnjić i Čolo Adis.


Iz KVS Sprint obavještavaju sve zainteresovane da je u toku upis u klub, gdje se treninzi održavaju u sljedećim terminima: ponedjeljak, utorak i četvrtak od 17:30 do 18:30 sati.

Za dodatne informacije možete se obratiti na brojeve telefona: 061 / 854 – 606 (Sejbin) i  062 / 555 – 080 (Arman).

(Tuzlainfo.ba)

Tuzlainfo.ba pratite na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Youtube.
Svoje priče, upite i fotografije šaljite na našu e-mail adresu.