Porezna uprava FBiH: Sutra u Tuzli javna prodaja prodaja zaplijenjenih objekata, vozila, mašina…

by admin
| 18:53

Porezna uprava Federacije BiH u postupku prinudne naplate organizira javnu prodaju zaplijenjene imovine u Kantonalnim poreznim uredima Tuzla i Orašje, zbog naplate dužnih javnih prihoda.

U Kantonalnom poreznom uredu Tuzla 18. decembra u 10,00 sati putem javne aukcije, a u 11:00 sati putem direktne prodaje prodavat će se zaplijenjena imovina sanitarije, poslovne zgrade, putnička i teretna motorna vozila,razne mašine i oprema.

U Kantonalnom poreznom uredu Orašje 19.12. 2014. godine u 11:00 prodavat će se imovina poreznih obveznika Lea d.o.o, Granit d.o.o, Sava, L & T Sigurnost d.o.o, RB-VAR d.o.o UR Mlin, Doors d.o.o Posavina granit d.o.o Mitrović d.o.o.

U zavisnosti od vrste dugovanja po osnovu javnih prihoda koje porezni obveznici dužnici nisu izmirili u propisanim rokovima, finansijska sredstava koji se ostvare od javne prodaje zaplijenjene imovine uplatit će se Federalnom zavodu PIO/MIO, Federalnom zavodu zdravstvenog osiguranja i reosiguranja, Federalnom zavodu za zapošljavanje i u budžet, saopćeno je.

Spisak artikala i vrsta roba koje će biti dio javne prodaje je širok, a možete ga pogledati OVDJE.

(TI)

Tuzlainfo.ba pratite na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Youtube.
Svoje priče, upite i fotografije šaljite na našu e-mail adresu.