Rekordan interes za „Đurologiju“ u Tuzli: Organizatori priređuju i drugu predstavu!

by admin
| 7:35

U Tuzli vlada nezapamćen interes za najavljenu premijernu izvedbu hit predstave Branka Đurića Đure „Đurologija“!

Predstava koja je najavljena 4. decembra u prostoru Bosanskog kulturnog centra, s početkom u 20 sati već je rasprodana te je zbog velikog zanimanja publike dodana i druga predstava s nešto ranijim početkom, u 17,30 sati.  

 „Naši ljudi i u najtežim trenucima nađu razloga za smijeh“, komentirao je nadavno popularni glumac s kućnom adresom u Sloveniji, a sa svojom je urnebesnom monodramom „Đurologija“ publici upravo ponudio puno originalnog humora uz gorko-sladak okus raznolikih životnih priča i situacija.  

Producent Tomislav Kašljević koji „Đurologiju“ predstavlja u Bosni i Hercegovini premijernom izvedbom u Tuzli 4. decembra,  nastavlja s mini-turnejom u Zenici, 8. decembra u Bosnakom narodnom pozorištu, a već početkom sljedeće godine započinje s turnejom i u Hrvatskoj.

Kako se očekuje da će ulaznice  za drugu predstavu u BKC-u u Tuzli s početkom u 17,30 sati „planuti“, publika po ulaznice može požuriti na blagajnu BKC-a Tuzla, na prodajno mjesto kod Seje i Vilija,  a ulaznice se i dalje prodaju i u sistemu Kupikartu.ba. 

(TI)

Tuzlainfo.ba pratite na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Youtube.
Svoje priče, upite i fotografije šaljite na našu e-mail adresu.