sda desktop gif 2

ponedjeljak, 21 Septembar 2020 14:00

Tuzla: U pretresu pronađena droga kod tri mlađe osobe

0309 droga

U petak  18.9.2020.godine, policijski službenici Odsjeka za borbu protiv zloupotrebe opojnih droga/SKP/Uprave policije MUP-a TK-a su obavljajući redovne poslove i zadatke na suzbijanju i sprečavanju zloupotrebe opojnih droga, na području Tuzle izvršili pretres E.N., rođen 1998. godine iz Tuzle kojom prilikom je pronađeno jedno pvc. pakovanje sa sadržajem biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu i F.Č., rođen 2001.godine kod kojeg je pronađeno jedno pvc. pakovanje sa sadržajem praškaste materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu.

Takođe, u subotu 20.9.2020.godine policijski službenici PU Tuzla/PS Zapad su u Tuzli izvršili pretres bez naredbe M.Ć., rođen 1996.godine iz Tuzle kojom prilikom je kod istog pronađeno jedno pvc. pakovanje sa sadržajem praškaste materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu.

O navedenom je obaviješten dežurni kantonalni tužilac, a potrebne mjere i radnje su poduzeli policijski službenici, dok je pronađena materija privremeno oduzeta radi vještačenja.

(Tuzlainfo.ba)


farah baner

futura toneri veliki

biznis veliki

 

level baner

@ig_tuzla Pratite nas

LOGO FOOTER

Gradski informator - Tuzla na dlanu