Živiš Slobodu – Biraš Pan: OKK Sloboda i Carlsberg BH potpisali jednogodišnji sponzorski ugovor

by admin
| 16:47

Danas je u prostorijama Omladinskog košarkaškog kluba „Sloboda“ u Tuzli potpisan jednogodišnji ugovor između kompanije Carlsberg BH i OKK „Sloboda“.

Ugovor su potpisali Dominic Martiniak, direktor Carlsberga BH i Aid Berbić, predsjednik OKK „Sloboda“.

Na ovaj način, kompanija Carlsberg BH je sa svojim brendom Pan postala jedan od ključnih partnera crveno-crnog tima iz Tuzle, a sve u cilju promocije najviših sportskih vrijednosti, timskog duha i vrhunskih rezultata.

„Čast nam je pružiti podršku Slobodi, jednom od najstarijih košarkaških klubova na ovom području čiji su igrači miljenici tuzlanskih domova. Veliki entuzijazam i predanost igrača Slobode idealni su preduvjeti za uspjeh. Nadam se da će i podrška Pana uveliko doprinijeti još boljim rezultatima i uspjesima ekipe koji će obradovati sve navijače Slobode i generalno ljubitelje košarke i sporta“, izjavio je gdin. Martiniak.

U okviru ovog partnerstva, Pan će uz krilaticu „TI ŽIVIŠ SLOBODU. TI BIRAŠ PAN“ biti prisutan tokom predstojećih utakmica kroz razne promotivne aktivnosti kojima će se animirati, ali i nagrađivati ljubitelji košarke i vjerni navijači – saopšteno je iz kompanije Carlsberg BH.

(TI)