četvrtak, 13 Avgust 2020 08:35

Policija otkrila osobu sa slike: Poznato ko je urinirao u fontanu na Sonom trgu

1208 trg

Postupajući u vezi objave i fotografije na društvenoj mreži Facebook, na kojoj je zabilježeno naročito drsko ponašanje i vršenje fiziološke potrebe na fontani u Tuzli od strane NN muške osobe, dana 12.08.2020.godine policijski službenici PU Tuzla/PS Centar su poduzeli odgovarajuće operativne provjere na terenu u cilju identifikacije lica, te utvrdili da se radi o A.S., rođen 1997.godine nastanjen u Srebreniku.

Istog dana, u službenim prostorijama sa A.S. je obavljen razgovor na navedene okolnosti, te je istom zbog evidentiranih prekršaja, uz saglasnost dežurnog sudije Općinskog suda u Tuzli (Odjeljenje za prekršaje), uručen prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz člana 3. stav 1. tačke 3. i 31. Zakona o javnom redu i miru Tuzlanskog kantona.

Daljim provjerama, ustanovljeno je da je za A.S. raspisana centralna potraga MUP-a Kantona Sarajevo zbog krivičnog djela Teška krađa, shodno kojoj je imenovani lišen slobode, te će danas 13.08.2020.godine biti predat policijskim službenicima MUP-a Kantona Sarajevo na dalje postupanje.

(Tuzlainfo.ba)


farah baner

futura toneri veliki

biznis veliki

 

level baner

@ig_tuzla Pratite nas

LOGO FOOTER

Gradski informator - Tuzla na dlanu