Audiorevija: Uspio još jedan muzički spektakl, organizator najavljuje nove!

by admin
| 10:16

Popularna muzička zabava AUDIOREVIJA, održana 08. Novembra 2014. u holu tribine A SKPC Mejdan sa italijanskom producenticom elektronske muzike Deborah de Luca, prema prvim komentarima i utiscima organizatora niti jednog posjetioca nije ostavila ravnodušnim.

– Smještena na jedinstvenu i unikatnu lokaciju omogućila je mnogobrojnim posjetiocima da dožive istinski osjećaj pripadnosti muzičkom svijetu koji decenijama privlači veliki broj sljedbenika i doprinosi turističkom razvoju lokalne zajednice – istakli su organizatori.

Video materijal koji je sama Deborah snimala i postavila na svoj profil društvenih mreža u 24h pregledan je više od četrdeset hiljada puta.

Ne treba izostaviti činjenicu da je ovo događaj o kojem su već ranije pisali domaći i regionalni mediji, što je odličan pokazatelj o kakvoj promociji grada je riječ.

U prilog tome koliko je atmosfera bila rasplesana i opuštena govore fotografije na kojima se vidi da je gošća iz Italije bila izuzetno raspoložena, a plesni podij u više navrata zapalili su i neki od najboljih domaćih DJ/a: BORG, GORAN EMKIĆ, VANYANO, FACHO, G EDD te WOID.

Za sve koji ovog puta nisu uspjeli biti uz AUDIOREVIJU organizatori najavlju nova izdanja serijala koji ulazi u svoju drugu uspješnu sezonu.

(TI)

Tuzlainfo.ba pratite na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Youtube.
Svoje priče, upite i fotografije šaljite na našu e-mail adresu.