nedjelja, 05 Juli 2020 09:24

U FK Sloboda zadovoljni transferom: Armin Hodžić karijeru nastavlja u Španiji

0507 armin hodzic

U januaru ove godine javnost je obaviještena o transferu Armina Hodžića koji je proljetni dio sezone proveo na posudbi u FK Sloboda.

Sada, Hodžić će svoju karijeru nastaviti u Španiji, u ekipi Alcorcona koja se takmiči u drugoj španskoj ligi. Pregovori o transferu mladog Hodžića su okončani na obostrano zadovoljstvo i za sada je to najveći transfer nove Uprave Kluba.

“Želja svakog fudbalera je da napravi transfer u inostranstvo. Meni se ta želja ostvarila i sada idem na daleko veći nivo gdje ću se truditi da svojim radom opravdam očekivanja ljudi koji su me doveli. Zahvaljujem se svom klubu, Slobodi, koji mi je pružio priliku da napredujem, da igram, hvala mojim trenerima koji su svaki na svoj način nadograđivali moju igru, hvala mojim saigračima sa kojima sam odrastao i na terenu sticao iskustvo, veliko hvala navijačima kluba. Iskreno se nadam da će Sloboda sa ljudima koji je vode jednog dana biti stabilna ekipa koja će se boriti za najveće plasmane. Tuzla i Sloboda i to zaslužuju”, kazao je Hodžić.

Armin Hodžić je u dresu Slobode u svim selekcijama odigrao 124 utakmice i postigao je 21 gol - saopšteno je iz FK Sloboda.

(Tuzlainfo.ba)


farah baner

futura toneri veliki

biznis veliki

 

level baner

@ig_tuzla Pratite nas

LOGO FOOTER

Gradski informator - Tuzla na dlanu