Ko stiže u Mejdan: U prvoj polovini godine u Tuzli zakazano pet velikih koncerata

by nedim
| 21:37

Koncertom Dragane Mirković, kojim će ova popularna folk pjevačica otvoriti turneju kojom će proslaviti 40 godina karijere, počinje serija zakazanih velikih koncerta u tuzlanskoj dvorani Mejdan u 2024. godini.

Koncert Dragane Mirković je zakazan za 12. januar, a nepunih mjesec dana poslije, 10. februara Mejdanu će ugostiti Petra Grašu jednog od najpoznatijih hrvatskih pjevača, tekstopisaca, kompozitora i kantautora.

Marija Šerifović, regionalna muzička zvijezda, nakon pet godina zakazala je novi koncert u tuzlanskom Mejdanu. Popularna pjevačica u Tuzlu stiže 20. aprila 2024. godine.

Dženan Lončarević, jedan od najboljih vokala i stručnjaka za najbolji provod veliki koncert u Tuzli će održati 18. maja.

Nedavno su u objavama na društvenim mrežama iz agencije Zeus najavili i tuzlanski koncert Severine u Tuzli, a datum za sada nisu otkrili.

Tako će Tuzla u prvih pola godine biti mjesto više velikih koncerata, a sigurni smo i da ljeto donosi još iznenašenja u kojima će ljubitelji muzike i ove vrste zabave moći uživati./Tuzlaonfo.ba/