UKC Tuzla: Klinika za neurohirurgiju obilježava 30 godina rada

by admin
| 16:29

Klinika za neurohirurgiju Univerzitetskog kliničkog centra Tuzla obilježava 30. godina postojanja i rada neurohirurgije u Tuzli.

Programom je za četvrtak, 23. oktobra 2014. godine, predviđeno održavanje Neurointerventnog endovaskularnog kursa koji će se održati u Edukacionom centru Univerzitetskog kliničkog centra Tuzla, sa početkom u 9:00 sati, a za petak, 24. oktobra 2014. godine planirano je održavanje Međunarodnog neuroonkološkog simpozijuma, koji će biti upriličen u Kristalnoj dvorani Hotela Tuzla, sa početkom u 8:30 sati.

Simpozij je namjenjen ljekarima različitih specijalnosti kao što su neurohirurgija, radijaciona terapija, onkologija, patologija, radiologija, neurologija i fizikalna medicina i rehabilitacija. Predavači su ugledni stručnjaci iz SAD-a, Njemačke, Francuske, Hrvatske, Srbije, Turske i BiH.

Ceremonija obilježavanja jubileja Klinike za neurohirurgiju Univerzitetskog kliničkog centra Tuzla održat će se 23. oktobra 2014. godine u 19:00 sati u Kristalnoj dvorani Hotela Tuzla.

Program simpozija pogledajte OVDJE.

(TI)

Tuzlainfo.ba pratite na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Youtube.
Svoje priče, upite i fotografije šaljite na našu e-mail adresu.