Zakazana sjednica Skupštine TK: Na dnevnom redu izmjena Poslovnika o radu

by admin2
| 14:30
  •  
  •  
  •  
  •  

Arhivska fotografija

Kolegij Skupštine Tuzlanskog kantona održao je danas, 15. aprila 2020. godine, sjednicu na kojoj je utvrđen prijedlog Odluke o izmjeni i dopunama Poslovnika Skupštine Tuzlanskog kantona.

Zakazana je i 23. sjednica Skupštine Tuzlanskog kantona – hitnog karaktera, koja će se održati u utorak, 21.4.2020. godine, sa početkom u 10,00 sati u Plavoj sali BKC-a Tuzla.

Dnevnim redom  planirano je Razmatranje prijedloga i donošenje Odluke o izmjeni i dopunama Poslovnika Skupštine Tuzlanskog kantona.

Na ovaj način će se omogućiti održavanje sjednica Skupštine Tuzlanskog kantona i radnih tijela Skupštine Tuzlanskog kantona elektronskim putem, čime će se prevazići  problemi rada Skupštine Tuzlanskog kantona uzrokovane pandemijom korona virusa.

Sjednica će biti održana u skladu sa preporukama nadležnih organa u cilju sprečavanja širenja korona virusa, što podrazumijeva obavezno korištenje zaštitnih sredstava, dezinfekcije sale u kojoj će biti održana sjednica, te poštivanja obavezne socijalne distance prisutnih – saopšteno je.

(Tuzlainfo.ba)

Tuzlainfo.ba pratite na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Youtube.
Svoje priče, upite i fotografije šaljite na našu e-mail adresu.