subota, 28 Mart 2020 17:29

Novi datum: Wizz Air produžava obustavu letova iz i prema Tuzli

2610 wizz

Aviokompanija Wizz Air obustaviće sve letove iz Tuzle i prema aerodromu u ovom gradu do 30. aprila zbog širenja koronavirusa, saopšteno je iz ove kompanije.

Ranija odluka je bila da se suspenduju letovi u periodu od 17. marta do 3. aprila 2020. godine.

Iz kompanije su napomenuli da će putnici sa rezervacijama, pogođeni ovim obustavama letova, automatski biti obaviješteni putem maila, u slučaju da su bukirali let direktno na internet-stranici Wizz Aira ili putem mobilne aplikacije ove aviokompanije.

U saopštenju se navodi da će 120 odsto prvobitne cijene koju su platili automatski biti preneseno na `wizz` račune kupaca, a taj iznos će moći iskoristiti u naredna 24 mjeseca za kupovinu proizvoda i usluga ove kompanije.

Putnici se mogu odlučiti i za povrat gotovine, što će potrajati duže, a o svim potrebnim koracima za bankovni transfer ili prenos novca na bankovnu karticu biće informisani u posebnom mailu.

"U ovom slučaju kupci će moći dobiti samo 100 odsto prvobitne cijene", navode iz Wizz Aira, te dodaju da putnici koji su letove rezervisali putem turističkih agencija treba da stupe u kontakt sa njima.

Iz ove kompanije su podsjetili da je BiH uvela stroge uslove putovanja za koje se još ne zna do kada će trajati - prenose agencije.

(Tuzlainfo.ba)


farah baner

futura toneri veliki

biznis veliki

 

level baner

@ig_tuzla Pratite nas

LOGO FOOTER

Gradski informator - Tuzla na dlanu