Težak zadatak za “Crveno-crne”: Sloboda danas pod Bijelim Brijegom

by nedim
| 7:41
  •  
  •  
  •  
  •  

Na otvaranju proljetnog dijela BH Telecom Premijer lige BiH, Sloboda je remizirala na stadionu Tušanj sa ekipom “Mladost Doboj Kakanj”. Nakon 90 odigranih minuta utakmica je završila bez golova (0:0). Priliku za prve bodove u nastavku sezone Tuzlaci imaju danas, kada gostuju u Mostaru ekipi Zrinjskog.

Samir Bekrić, iskusni igrač “Crveno-crnih” koji je branio boje oba tima, smatra da ekipa može do pozitivnog rezultata ukoliko bude na željenom nivou.

“Utakmicu protiv Mladosti moramo što prije zaboraviti i okrenuti se narednim utakmicama, a prva je protiv Zrinjskog u Mostaru. Moramo biti iskreni i reći da prvo kolo nismo bili na nivou i da u Mostaru moramo dati svoj maksimum kako bi došli do pozitivnog rezultata. Neće biti lako jer idemo u goste sjajnoj ekipi, ali vjerujem u sebe i svoje saigrače. Siguran sam da ćemo imati sve uslove za dobru utakmicu, od terena do publike. Sve je do nas, ako budemo pravi možemo se nadati dobrom rezultatu”, istakao je Bekrić.

Utakmica između FK “Sloboda” i HŠK “Zrinjski” igra se danas (subota), 29. februara u 17:30h, na stadionu pod Bijelim Brijegom u Mostaru.

(Tuzlainfo.ba)


Tuzlainfo.ba pratite na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Youtube.
Svoje priče, upite i fotografije šaljite na našu e-mail adresu.