Pannonica: Građani kupili 4.400 sezonskih ulaznica, prodaja se nastavlja i u martu

by nedim
| 13:25
  •  
  •  
  •  
  •  

U proteklih 45 dana trajanja prodaje sezonskih ulaznica po akcijskim cijenama, 4.400 građana Tuzle i okolnih mjesta su kupili svoje sezonske ulaznice koje će im omogućiti znatne uštede i mogućnost neograničenog broja dnevnih ulaza na kompleks Panonskih jezera bez čekanja u redovima.

Obzirom da je cilj Grada Tuzla da što veći broj građana Tuzle, koji namjeravaju posjećivati Panoniku, nabavi sezonske ulaznice po vrlo povoljnim cijenama nižim za 35% od stvarnih, prodaja sezonskih ulaznica se nastavlja i tokom mjeseca marta i traje do utorka 31.03.2020.godine.

Cijenovnik se nalazi na ovom linku.

Sezonske ulaznice vrijede i u slučaju ranijeg početka ili kasnijeg završetka sezone koja službeno traje od 1.6.2020. – 31.8.2020.godine.

Sezonske ulaznice se mogu kupiti u upravnoj zgradi Panonike u kompleksu jezera svakim radnim danom u periodu 11:00-14:00 sati i SUBOTOM od 11:00-15:00 sati.

Prilikom kupovine ulaznice, potrebno je donijeti sljedeće dokumente, penzioneri: ličnu kartu i zadnji ček od penzije, a drugi korisnici povlaštenih kategorija: ličnu kartu i potvrdu pripadajućeg udruženja, dok studenti trebaju predočiti svoj index, odnosno đaci-đačku knjižicu ili pasoš.

Pozivamo građane Tuzle koji namjeravaju posjećivati Panoniku predstojećeg ljeta, da do kraja marta mjeseca kupe svoje sezonske ulaznice još uvijek po izuzetno povoljnim uslovima u odnosu na cijene u aprilu, maju i tokom sezone, te izbjegnu dodatne troškove kupovinom dnevnih ulaznica tokom ljeta, za koje se nadamo da će biti dugo i toplo – saopštili su iz JKP Pannonica doo Tuzla.

(Tuzlainfo.ba)

Tuzlainfo.ba pratite na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Youtube.
Svoje priče, upite i fotografije šaljite na našu e-mail adresu.