Danas idete na Tušanj: FK Sloboda ima nova pravila za navijače

by nedim
| 8:07

FK Sloboda danas igra utakmicu 20. kola protiv Mladosti iz DK. U odnosu na prethodne utakmice i sama organizacija je drugačija – saopšteno je iz ovog kluba.

Prodaja ulaznica za obje tribine je na glavnom ulazu. U funkciji će biti obje biletarnice. Na tzv. sjeveru, neće biti prodaje ulaznica.

Za tribinu zapad će biti otvoren jedan ulaz za kupljene redovne ulaznice, te jedan ulaz za članske karte. Vlasnici članskih karti će morati polazati iste prilikom kontrole na ulazu. Na jednu člansku kartu može ući samo osoba koja je vlasnik iste.

Do tribine zapad će biti vršena još jedna kontrola, te se mole navijači da karte ne bacaju do samog ulaska na tribinu.

Za tribinu sjever će biti otvorene dvije kapije. Na prvu kapiju će moći ući navijačka grupa Fukare. Ulazak Fukara će biti organizovan i nakon što organizovana grupa uđe, kapija se zatvara. Druga kapija će biti otvorena za sve ostale navijače – saopšteno je.

(Tuzlainfo.ba)

Sve kapije će se otvoriti 60 minuta prije početka utakmice. Cijena ulaznice je 5 KM. Ulaz za žene i djecu je besplatan. Kapije se zatvaraju u 60. minuti utakmice, nakon čega će biti omogućen samo izlaz sa stadiona.