Grke čeka pun Mejdan: U prodaju pušten posljednji dio ulaznica za košarkaški spektakl

by nedim
| 9:20
  •  
  •  
  •  
  •  

Poštovani prijatelji košarke, uvaženi navijači Bosne i Hercegovine, Košarkaški savez Bosne i Hercegovine i tehnički organizatori kvalifikacione utakmice za EuroBasket 2021 godine, koja će se 24.02.2020.godine u 20:00 sati,  odigrati u Dvorani ”Mejdan” u Tuzli, jučer (19.02.2020.)  u prodaju su pustili posljednji, preostali dio ulaznica za ovaj veliki sportski događaj.

– Zadovoljstvo nam je konstatovati da su do sada u prodaju plasirane ulaznice skoro u potpunosti prodate, što znači da će naši košarkaški reprezentativci imati veliku podršku sa tribina dvorane Mejdan, u što niti jednog trenutka nismo sumnjali – istakli su iz KSBiH.

Ovim putem apelujemo na sve gledatelje sa kupljenim ulaznicama da ranije zauzmu svoja mjesta u dvorani, te da vode brigu o malodobnim osobama, koje će u dvoranu moći ući samo sa kupljenim ulaznicama.

Prodaja preostalih ulaznica po jedinstvenoj cijeni od 10,00 KM, do same utakmice biće organizirana na slijedećim ranije naznačenim lokacijama (Korzo, OKK Sloboda i RKS Tuzla)

(Tuzlainfo.ba)

Tuzlainfo.ba pratite na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Youtube.
Svoje priče, upite i fotografije šaljite na našu e-mail adresu.