ponedjeljak, 17 Februar 2020 20:51

CPR Tuzla: Upoznajte svoje tijelo kroz savjetovanja, mjerenja i radionicu Davorke Tolić

1702 CPR

Centar za ples i rekreaciju Tuzla nastavlja sa kampanjom ''Dani zdravlja u CPR-u'' s ciljem podizanja svijesti o zdravom načinu života ali i podrške na putu upoznavanja svojih tjelesnih potreba.

Znate li šta se nalazi u Vašem tijelu? Koliki je omjer tjelesne masti i mišićne mase? Želite li znati udio vode u organizmu? Težinu kosti? Sve to, ali i mnogo više možete saznati u subotu, 22.februara u prostorijama Centra za ples i rekreaciju.

- Od 10:00h Vas čekamo da besplatno uradimo detaljnu analizu tijela Tanita dijagnostičkom vagom, porazgovaramo sa Jasminom Karabegović, specijalistom porodične medicine sa postdiplomskim studijem Nutricionizma. Sada je savršen trenutak da dobijete odgovore na sva pitanja i nedoumice koje imate u vezi sa Vašim zdravljem i kilažom - poručili su organizatori.

Nakon savjetovanja i mjerenja ostanite u Centru do 13:00 h kada počinje dugo očekivana TRE radionica sa specijalnom gošćom iz Zagreba, Davorkom Tolić. TRE (Tension Release Exercise) je tjelesna metoda opuštanja hroničnih mišićnih obrazaca napetosti. Podrazumijeva izvođenje niz jednostavnih i nježnih vježbi pomoću kojih se opuštaju hronične tenzije i resetira neurološki sistem.

Za prijavu i više informacija o događaju posjetite fb stranicu centra / CPR Centar za ples i rekreaciju ili pozovite na broj +38761979602.

Pružite svome tijelu poseban tretman,upoznajte ga!

(Tuzlainfo.ba)


farah baner

futura toneri veliki

biznis veliki

 

level baner

@ig_tuzla Pratite nas

LOGO FOOTER

Gradski informator - Tuzla na dlanu