Najavljujemo: “Veče Kreativnosti” u Tuzli sa fotografom Muneverom Salihovićem

by nedim
| 6:38
  •  
  •  
  •  
  •  

U okviru projekta „Kreativnost Za Sve“ u srijedu 5.2.2020. od 18h u BRDO coworking prostoru održaće se drugo Veče Kreativnosti pod nazivom Priroda i društvo u oku fotografa. Svoje iskustvo i savjete o tome kako foto-aparatom ispričati priču o čovjeku i onome što ga okružuje predočiti će profesionalni fotograf sa višedecenijskom karijerom, gospodin Munever Salihović.

– Ovo okupljanje ćemo iskoristiti da predstavimo i vrlo zanimljiv nadolazeći projekat pod nazivom „Accelerator in Tandem“ (Akceleratorski Tandem) koji Udruženje „Tuzla Live“ realizuje u saradnji sa partnerskom organizacijom La Capagrossa iz Italije, a u okviru programa Tandem Europe – istakli su organizatori.

O projektu „Kreativnost Za Sve“:

Udruženje „Tuzla Live“ putem aktivnosti u BRDO coworking prostoru u Tuzli nastavlja biti centar kreativnosti ne samo u Tuzli nego i u cijeloj Bosni i Hercegovini. U narednom periodu otvaramo vrata BRDO coworking prostora svim mladim ljudima koji žele da čuju priče iz kreativnih industrija.

Cilj projekta „Kreativnost Za Sve“ je da mlade u Tuzli i Nišu, koji žele da čuju više o kreativnim industrijama i naprednim tehnologijama, osnaži kroz seriju edukacija i da pruži podršku Startapovima kroz mentorske sesije. Prvi korak u okviru projekta jeste organizacija Večeri kretivnosti. U narednom periodu biće organizovano 7 tematski podijeljenih Večeri kreativnosti.

Kreativnost za sve sprovodi se u partnerstvu sa Deli prostorom za kreativnim djelovanjem iz Niša (Srbija), a zahvaljujući podršci Beogradske otvorene škole u okviru projekta WeB4YES finansiranog od strane Evropske Unije.

Dođite da podijelimo prvo Veče kreativnosti! Ulaz je besplatan uz prijavu putem linka.  

(Tuzlainfo.ba)

Tuzlainfo.ba pratite na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Youtube.
Svoje priče, upite i fotografije šaljite na našu e-mail adresu.