utorak, 14 Januar 2020 17:27

"Brzi Start-up" za mlade Tuzle: Prilika za 5000 KM podrške

1401 ftz brzistart

Kako bi ohrabrila mlade ljude da se upuste u svijet biznisa i pomogla im da ostvare svoje ideje, Fondacija tuzlanske zajednice pokrenula je projekat podrške mladim poduzetnicima „BRZI START UP“.

Projekat je podržao Grad Tuzla u okviru Regionalnog programa lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu – ReLOaD, koji finansira Evropska unija (EU), a implementira Razvojni program Ujedinjenih nacija (UNDP).

Mladi koji se žele upustiti u svijet biznisa imaju priliku za besplatnu edukaciju, besplatnu mentorsku podršku i 5000 KM bespovratnih grant sredstava. Kako bi se budući aplikanti što bolje upoznali sa programom podrške, Fondacija tuzlanske zajednice organizira uvodnu info radionicu u ovaj program.

Radionica će biti održana u petak 17. januara u 11:00 sati u MIOC Centru (Zgrada Jupiter, iznad Unicredit banke, 2. sprat). Na program mogu aplicirati svi mladi ljudi od 18 do 35 godina sa područja Grada Tuzla.

Na radionici možete dobiti sve potrebne informacije o predstojećoj edukaciji i programu podrške „BRZI START UP.

Više informacija o pozivu kao i prijavni obrazac možete pronaći na https://www.fondacijatz.org/page/41/8739. Za sva dodatna pitanja možete se javiti koordinatoru projekta mr.sc. Tariku Barakoviću dipl.oec na e-mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. ili na telefon: + 387 35 362 830.

(Tuzlainfo.ba)


farah baner

futura toneri veliki

biznis veliki

 

level baner

@ig_tuzla Pratite nas

LOGO FOOTER

Gradski informator - Tuzla na dlanu