FK Sloboda: Počele pripreme, ekipu napustila dva standardna prvotimca

by nedim
| 13:59
  •  
  •  
  •  
  •  

Prozivkom igrača i treningom na pomoćnom terenu stadiona Tušanj danas su počele pripreme FK Sloboda za nastavak sezone BH Telecom Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Stručnom štabu Slobode, koji predvodi Gradimir Crnogorac, odazvalo se 27 fudbalera, s time da su ekipu napustili Omar Pršeš i Armin Hodžić.

Na današnjoj prozivci i prvom treningu bili su: Mehić, Fejzić, Lakić, Uzelac, Jusić, Salihović, Ivetić, Beganović, Muratović, Devedzić, Marinković, Bekrić, Bekić Almir, Bekić Amer, Husejinović, Mujagić, Livančić, Ajdini, Smajić, Herić, Maksimović, Ristić, Buljić, Salkić, Nišić, Alić, Hukić.

Na prvom okupljanju bilo je i nekoliko novih imena. Povratnik je Said Husejinović, trenirao je i nekadašnji fudbaler Sarajeva, Elvedin Herić koji je posljednji angažman imao u slovenačkom Triglavu. Na probi su i Rinor Ajdini (19) defanzivaci z Hrvatskog Dragovoljca i Nikola Marinković, koji je igrao u nekoliko švicarskih niželigaša.

Na Tušnju će ekipa raditi do daljnjeg, a još uvijek nije utvrđen dalji plan priprema, kao ni protivnici za prijateljske utakmice.


(Tuzlainfo.ba)

Tuzlainfo.ba pratite na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Youtube.
Svoje priče, upite i fotografije šaljite na našu e-mail adresu.