Tuzla Brain Week 2020: Prijave radova do 14. februara

by admin2
| 15:00
  •  
  •  
  •  
  •  

Sedmi po redu Tuzla Brain Week 2020, projekat  je koji se realizira u okviru globalne sedmice mozga, a koji ima za cilj podrobnije upoznavanje s oblašću neuroznanosti. Projekat  realizira Studentsko vijeće Medicinskog fakulteta UNTZ – Medicus, u saradnji s Medicinskim fakultetom UNTZ Tuzla i Univerzitetom u Tuzli. Ovogodišnji TBW traje od 09 – 13.03.2020. godine.

Jedna od glavnih aktivnosti Tuzla Brain Week 2018 je promocija studenata putem naučno-istraživačkih radova, a pored stručnih predavanja učesnici će moći i kroz radionice unaprijediti znanje o mozgu.

“Krenuli smo u pripremu sedmog po redu Tuzla Brain Weeka. U odnosu na sve  prethodne godine, sada želimo da ovaj projekat postepeno prerasta u kongres uz sve one elemente koje je imao i prije. Jučer je otvoren poziv sa slanje sažetaka radova i trajat će do polovine februara. Već sada postoji velika zainteresovanost i pozivam sve da što prije pošalju svoje prijave s obzirom da je broj učesnika ograničen.”, kazala je koordinatorica projekta Edina Sejdin.

Ovogodišnja tema TBW-a je Brainstorming.  Kao i prethodnih godina jedan od primarnih ciljeva  TBW je promocija studentskog rada, a već sedmu godinu taj cilj se realizuje putem prezentacije naučnih i naučno-istraživačkih radova! Slanje sažetaka je otvoreno, a sve detaljnije informacije se mogu naći na:  http://ojs.tbw.sv-medicus.ba/index.php/tbw2020…

Krajnji rok za prijavu radova je 14. februar.


(Tuzlainfo.ba)

Tuzlainfo.ba pratite na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Youtube.
Svoje priče, upite i fotografije šaljite na našu e-mail adresu.