SBB BiH: Fahrudin Radončić u četvrtak na skupovima u Kalesiji i Živinicama

by admin
| 10:38

Nakon Doboj-Istoka, Gračanice, Lukavca, Tešnja, Zavidovića, Maglaja, Vareša, Breze, Vogošće, Busovače, Fojnice, Gornjeg Vakufa, Bugojna, Donjeg Vakufa, Jajca, Bužima, Bosanske Krupe, Cazina, Ključa, Sanskog Mosta i Viteza, SBB- Fahrudin Radončić nastavlja sa predstavljanjem svoje politike koja donosi cunami pravednosti i snažnog razvoja, borbe protiv sistemske korupcije i rodbinsko-stranačkog zapošljavanja, i to u općinama Kalesija i Živinice.

U četvrtak u Kalesiji 25. septembra 2014. godine sa početkom u 17 i 30 sati, u prostorijama Bosanskog kulturnog centra, građanima, građankama, članovima i simpatizerima SBB-a, obratit će se kandidat SBB-a za člana Predsjedništva BiH iz reda bošnjačkog naroda, prem svim anketama i istraživanjima javnog mnijenja u BiH, najpopularniji političar u BiH Fahrudin Radončić, nosioci lista i kandidati SBB-a za Predstavnički dom Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine, Predstavnički dom Parlamenta Federacije BiH, te Skupštinu Tuzlanskog kantona.

Istog dana, pobjednička posada pobjednička posada SBB-a nastavlja svoj put spasa za BiH, sa početkom u 19 sati u Živinicama , na platou Gradskog bulevara u Živinicama.

(TI)

Tuzlainfo.ba pratite na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Youtube.
Svoje priče, upite i fotografije šaljite na našu e-mail adresu.