ponedjeljak, 09 Decembar 2019 16:00

Udruženje „Zemlja djece u BiH“: Traži se Djeda Mraz 2020.!

0912 djeda mraz

Stigao nam je mjesec pun euforije, neki ga nazivaju i mjesecom darivanja. Kao i prošle godine najmlađi željno očekuju dolazak Djeda Mraza sa vrećom punom poklona ispunjenih željama najmlađih.

U Udruženju „Zemlja djece u BiH“ kažu da su sva njihova djeca ushićena i da kao male pčelice kite jelku, ukrašavaju prostor i pišu pisma Djeda Mrazu. Pišu i nadaju se da će ponovo doći.

 - Prošle godine mnogo Vas je stavilo osmijeh na dječja lica odabravši njihova pisma i učinivši da želje ne ostanu dio mašte nego dio sretnih momenata utkanih u divna sjećanja. Zato smo odlučili da i ove godine, sada već tradicionalno, tražimo za svako dijete Djeda Mraza koji će staviti osmijeh na njihova lica te učiniti njihov život sretnijim. Svojim humanim gestom, istaknuti svijetle strane našeg društva i ljudske dobrote koja još uvijek postoji i stvarna je... – poručuju iz Udruženja „Zemlja djece u BiH.

Ako želite biti Djed Mraz i obradovati ove mališane, Udruženje možete kontaktirati putem e-maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i preuzeti svoje pismo.

(Tuzlainfo.ba)


farah baner

futura toneri veliki

biznis veliki

 

level baner

@ig_tuzla Pratite nas

LOGO FOOTER

Gradski informator - Tuzla na dlanu