“Dobrodošao”: Pogledajte novi spot tuzlanskog E-not banda

by nedim
| 7:11

Tuzlanski E-not band, kojeg čine Maja Kunosić vokal, Nikson bubnjevi i udaraljke i Anes Imamović klavijatura i synth bass, snimio je novi spot za pjesmu „Dobrodošao“.

Nakon singla „Ti si moj Sunčan dan“, koji je bio ljetno osvježenje sa funky ritmom, ovoga puta band je odstupio od tog zvuka sa više elektronskih detalja i time uplovio u nešto moderniji klupski stil.

Za prateće vokale u ovoj pjesmi se pobrinula Belma Huseinefendić. Pjesma je snimana u Art studiu E-not production, za muziku i aranžman pobrinuo se A. Imamović, a text je napisao Osman Salkić.

Spot za pjesmu „Dobrodošao“ radio je Jasmin Jatić – Level Media, u saradnji sa Mariom Stjepićem i Azurom Jahićem. Rasvjeta i efekti Sar Light. Spot je sniman u tuzlanskom domu mladih klubu „Palma“, pojavljuju se modeli i plesaci Mery, Jaca i Ramov, a za make-up i styling se pobrinula Una Stjepić.

Pored stalnih angažmana i live nastupa, bend vrijedno radi i na slijedećoj pjesmi, a samim tim i izdavanju svog prvog albuma. Vjerujemo da će novi singl „Dobrodošao“ uskoro će postati obavezna numera na ovdašnjim klupskim play listama.

(Tuzlainfo.ba)