Svi na Trg slobode 12. decembra: “Zimski grad” otvara Bombaj štampa

by nedim
| 15:49
  •  
  •  
  •  
  •  

Kako smo to ranije najavili, Zimski grad Tuzla koji je svoju premijeru imao prošle godine na Trgu slobode, ove godine bit će otvoren 12. decembra.

Kako je danas potvrdio organizator, Zimski grad Tuzla u velikom stilu bit će otvoren koncertom Bombaj štampe, a kao predgrupa nastupit će tuzlanski bend Show program.

Koncert će početi u 19.30 sati.

Na Trgu slobode u Zimskom gradu će u prazničnom raspoloženju nastupiti nekoliko regionalnih muzičkih zvijezda, te domaći bendovi.

Zabava će trajati sve do 7. januara 2020., a najveći i najljepši trg u BiH će upotpuniti i bogata gastro ponuda koju čine poznate fritule, kuhano vino različitih aroma, sirevi, roštilj, domaći proizvodi i dr.

Ranije je najavljeno da će Grad Tuzla i Turistička zajednica Grada Tuzle u sklopu Zimskog grada na Trgu slobode tradicionalno organizovati dječiju Novu godinu kao i doček 2020. godine kada će nastupiti Van Gogh.

Zimski grad se realizuje u organizaciji Magic Factory, Eventus i firme Rare&Pure, a uz podršku Grada Tuzla i Turističke zajednice Grada Tuzla.

(Tuzlainfo.ba)

Tuzlainfo.ba pratite na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Youtube.
Svoje priče, upite i fotografije šaljite na našu e-mail adresu.