Lukavac: U nedjelju audicija za glumce u seriji “Opšta situacija”

by nedim
| 10:00
  •  
  •  
  •  
  •  

U nedjelju 01.12.2019. godine, sa početkom u 10:00h, u Centru za kulturu Lukavac, održat će se audicija za humorističnu seriju pod nazivom “Opšta situacija”.

Projekat su pokrenuli Udruženje građana Deep Focus Lukavac u suradnji sa Filmark produkcijom iz Tuzle. Projekat pilot epizode serije “Opšta situacija” nastao je udruživanjem mladih snaga koji se žele na taj način približiti omladini i pokazati im kako ni od čega ne treba odustajati, pa ni od svojih snova i da se oni mogu ostvariti gdje god mi bili, samo je potrebna volja.

Projekat je za sada podržan od strane Općine Lukavac, Općine Kalesija, Turističke zajednice Tuzlanskog kantona i Centra za Kulturu Lukavac. 

– Ovim putem pozivamo sve mlade ljude koji imaju talenta za glumu da pošalju svoje prijave na audiciju putem e-mail adrese deepfocus.ug@gmail.com. Prijava mora sadržavati CV, dvije fotografije i motivaciono pismo. Prijavite se, jer možda baš TI možeš biti izabran za ulogu u novoj seriji – istakli su organizatori.

Autori projekta su: Mirela Jukić dipl.producentica, Jasmina Bojić dipl.producentica, Hazim Hadžić scenarista, Samira Halilović grafički dizajner, Ilijas Jahić producent, Slađana Josipović PR, Semir Hadžić konsultant, Muhamed Mahmutović i Muhamed Kuljanin. 


Za sva ostala pitanja vezana za audiciju serije možete se javiti na našu e-mail adresu deepfocus.ug@gmail.com ili na brojeve telefona 061/960-883 ili 061/960-454.

(Tuzlainfo.ba)

Tuzlainfo.ba pratite na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Youtube.
Svoje priče, upite i fotografije šaljite na našu e-mail adresu.