četvrtak, 21 Novembar 2019 16:56

Centar za ples i rekrekreaciju Tuzla vam nudi besplatno testiranje i analizu tijela

2111 centar za ples

Centar za ples i rekrekreaciju nastavlja sa promovisnjem zdravog načina života i u subotu, 23.11.2019., organiziraju besplatno testiranje za sve one koji žele dobiti detaljnu analizu svoga tijela.

TANITA vaga, kojom će se vršiti mjerenje, koristi revolucionarnu metodu analize gdje se automatski mjeri tjelesna težina, količina tjelesnih masti, vode i niz drugih stanja te matematičkim modelom preračunava, na osnovu vašeg spola i starosti koliko ste u odstupanju od idealne kilaže.

Sam proces traje jako kratko, a saznajete kompletnu sliku o svom metabolizmu i fizičkoj spremnosti kako biste mogli promijeniti određeno stanje ukoliko je potrebno.

“Na ovaj način želimo probuditi svijest kod ljudi za brigu o njihovom zdravlju. Zbog prebrznog načina života i stresa koji je gotovo svakodnevnica nerijetko se sve odrazi na naše zdravlje, zbog čega u Centru želimo da to promijenimo. Kroz naše programe rješavamo se svake negativnosti, a istovremeno organizujemo razne događaje kako bismo stvorili zdrave navike kod ljudi.” – kazao je Senad Softić, predsjednik Centra za ples i rekreaciju.

Testiranje se vrši u subotu, 23.11.2019. godine od 10:30h do 14:00h u Centru za ples i rekreaciju (Dom mladih) gdje možete saznati istinsko stanje svog tijela, nivo podkožne masti, vode, indeks tjelesne mase...

Također, u CPR-u je počeo novi program koji je upravo fokusiran na mršavljenje.

(Tuzlainfo.ba)


farah baner

futura toneri veliki

biznis veliki

 

level baner

@ig_tuzla Pratite nas

LOGO FOOTER

Gradski informator - Tuzla na dlanu