DSO Promus

petak, 08 Novembar 2019 22:24

"Našu stranku" napustio istaknuti član: Prof. dr. Edin Osmanbegović prešao u DF Tuzla

0811 sekunda

Prof. dr. Edin Osmanbegović iz Tuzle, profesor Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Tuzli i doskorašnji član Naše stranke Tuzla, pridružio se u četvrtak  Demokratskoj fronti Tuzla gdje planira nastaviti svoje političko djelovavanje.

Prof. Osmanbegović potpisao je  u prostorijama GO DF Tuzla pristupnicu za članstvo u Demokratskoj fronti.

˝U DF ulazim potpuno otvorena srca. Želim biti član stranke koja je prepoznata kao jedna od demokratskih perjanica u Bosni i Hercegovini. Želim svojim pristupanjem biti dio tima sa kolegom prof dr Šarić Bahrudinom i biti dio tima koji želi raditi na ekonomskom razvoju, posebno razvoju našega grada Tuzle. Želim da Tuzla postane predvodnik urbanog razvoja i zapošljavanja mladih. Imamo mogućnosti i trebamo ih iskorisiti. Sa DF-om vidim istinsku mogućnost da to uradimo. Idemo zajedno˝, istakao je profesor Osmanbegović.

"Kroz timski rad i svakodnevnu koordinaciju sa građanima posredstvom mjesnih odbora Grada Tuzle nastojat ćemo doći do poboljšanja uslova života građana u našem gradu, ali i u cijeloj BiH. Demokratska fronta i dalje ostavlja otvorena vrata za sve poštene ljude koji žele dati svoj doprinos˝, navode iz ove stranke.

(Tuzlainfo.ba)


futura toneri veliki

biznis veliki

 

level baner

@ig_tuzla Pratite nas

LOGO FOOTER

Gradski informator - Tuzla na dlanu