srijeda, 09 Oktobar 2019 15:34

Tuzla: Pušteno grijanje u objektima kolektivnog stanovanja

0910 radijator

Iz Centralnog grijanja Tuzla obavijestili su korisnike svojih usluga da je grijanje pušteno u svim objektima kolektivnog stanovanja, osim u objektima u kojima je neispravna instalacija centralnog grijanja.

Radi se o objektima u ulicama 6. bosanske brigade 63, Krečanska 23, Armije RBiH 23. Predstavnik etažnih vlasnika treba da obavijesti Centralno grijanje, u pismenoj formi, kada neispravnosti budu otklonjene.

Grijanje nije pušteno niti u objektima u kojima su podrumi poplavljeni, dok predstavnik etažnih vlasnika ne obavijesti u pismenoj formi da je voda iz podruma iscrpana i tada će biti omogućen pristup podstanici (18. Hrvatske brigade br. 41).

Također iz Centralnog grijanja obavještavaju korisnike u individualnim stambenim objektima i privrednim objektima koji su vlasnici svojih podstanica i koji su bili korisnici usluga Centralnog grijanja d.d.Tuzla da pozovu svoje servisere i puste u rad podstanice za svoje objekte.

Za nove korisnike koji se prvi puta priključuju na sistem daljinskog grijanja Tuzla vrijedi da će biti otvoreni radni nalozi po njihovim zahtjevima za priključenje na osnovu kojih će predstavnici Centralnog grijanja d.d. Tuzla izvršiti puštanje toplotne energije zajedno sa njihovim izvođačima.

(Tuzlainfo.ba)


farah baner

futura toneri veliki

biznis veliki

 

level baner

@ig_tuzla Pratite nas

LOGO FOOTER

Gradski informator - Tuzla na dlanu