“Let's Do It Tuzla”: U subotu Family Day na Trgu slobode

by nedim
| 5:14

Tradicionalno i ove godine, kao uvertira u najmasovniju volontersku akciju čišćenja ilegalnih deponija otpada, Let's do it Tuzla i Eko život organizuju Family Day.

Događaj za cijelu Vašu porodicu održat će se na Trgu Slobode 14. septembra od 12 sati, a organizatori su pripremili bogat zabavni program.

– Djevojčice i dječaci će zajedno s našim maskotama Petkom, Staklenkom i Paprikom crtati njihove najdraže vizuale i figure, učestvovati u igrama bez granica i takmičenjima. Oni najspretniji takmičari osvojit će vrijedne nagrade koje su pripremili naši partneri. Događaju će prisustvovati i medijske ličnosti s ciljem informisanja i promovisanja predstojeće akcije #WorldCleanupDay. Sve vas koji donesete jednu flašicu, nagradit ćemo sadnicom cvijeta – istakli su organizatori.

Zainteresovani volonteri za učešće u još jednoj velikoj akciji čišćenja grada moći će se registrovati na info pultu, ali i saznati više informacija o predstojećoj akciji čišćenja ilegalnih deponija otpada koja će biti održana 20. septembra.

(Tuzlainfo.ba)

Tuzlainfo.ba pratite na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Youtube.
Svoje priče, upite i fotografije šaljite na našu e-mail adresu.