Skup SDP BiH u Tuzli: Crvena, slobodarska i multikulturalna Tuzla ostaje neosvojeni bastion

by nedim
| 23:22

Crvena, slobodarska i multikulturalna Tuzla je ostala neosvojeni bastion vijekovima, na nama u Socijaldemokratskoj partiji BiH je da tako i ostane poslije drugog oktobra, istakli su večeras iz SDP-a nakon skupa u Tuzli gdje su Kantonalna i Gradska organizacija SDPBiH Tuzla organizovali Centralni promotivni skup, kojim SDP Bosne i Hercegovine završava predizbornu kampanju za Opće izbore u Bosni i Hercegovini 2.oktobra 2022. godine.

– Mi smo spremni da iz Mejdana krenemo u još jednu utakmicu koju moramo pobijediti, kao što su mnogo puta reprezentacije Bosne i Hercegovine na krilima Mejdana trijumfovale. Imamo plan za pobjedu, plan da bandite zaustavimo i kažemo dosta nam je! Dosta nam je bahate i neodgovorne vlasti, jer krajnje je vrijeme da idemo naprijed bez sukoba, bez podjela, bez straha za sutrašnjicu, idemo naprijed visoko podignute ruke kao mnogo puta do sada. Idemo svi kao jedan, spremni da preuzmemo punu odgovornost i povedemo Bosnu i Hercegovinu u novi dan, vrijeme je da svane dan, istakli su iz SDP-a.

Na skupu su se obratili prof.dr. Denis Bećirović, kandidat za člana Predsjedništva BiH , Nermin Nikšić, predsjednik SDP BiH, Jasmin Imamović, nosilac liste za Parlament BiH, te kandidatkinje i kandidati za Parlament BiH, Parlament FBiH i Skupštinu Tuzlanskog kantona.

Specijalni gost skupa bio je Hari Mata Hari.

Tuzlainfo.ba pratite na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Youtube.
Svoje priče, upite i fotografije šaljite na našu e-mail adresu.