Javni poziv za učešće u raspravi predstavnika ReLOaD projekta, Grada Tuzle i NVO

by admin2
| 7:45

Regionalni program lokalne demokratije (ReLOaD), u partnerstvu sa Gradom Tuzla, objavio je Javni poziv za učešće u javnoj raspravi za odabir tema u sklopu zajedničkog javnog poziva za projekte organizacija civilnog društva na području grada Tuzla, u okviru Regionalnog programa lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu (ReLOaD)

Obavještavaju se sve organizacije civilnog društva (OCD/NVO) koje djeluju na području grada Tuzla da će se u četvrtak, 05.09.2019. godine u 13,30 sati u Gradskoj upravi u sali za sastanke (prizemlje) održati zajednički sastanak predstavnika ReLOaD projekta (UNDP), Grada Tuzle i predstavnika organizacija civilnog društva (OCD/NVO).

Cilj sastanka je zajedničko razmatranje prioritetnih oblasti Grada Tuzle u ReLOaD projektu za 2019. godinu definisanih kroz predložene tematske oblasti i prezentacija drugog javnog poziva za 2019. godinu u okviru Regionalnog programa lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu – ReLOaD, koji finansira Evropska unija (EU), a implementira Razvojni program Ujedinjenih nacija (UNDP).

(Tuzlainfo.ba)