Pet godina sa Vama: Tuzlainfo portal od danas u novom ruhu!

by admin
| 4:50

Nakon nešto više od pet godina rada, portal Tuzlainfo.ba od danas je u potpuno novom ruhu.

Nove potrebe čitatelja i veći broj posjeta tražili su i novi dizajn, na koji ćemo se vjerujemo vrlo brzo svi naviknuti.

Kao što kaže narodna poslovica „Vuk dlaku mijenja, ali ćud nikada”, tako ćemo i mi bez obzira na novi izgled ostati dosljedni svom programskom konceptu, želeći kreirati prepoznatljiv gradski portal koji će građanima prije svega biti od koristi.

U proteklom periodu smo profilisali rubrike po kojima smo postali prepoznatljivi u mnoštvu portala na ovim prostorima, a koje smo u novoj verziji i unaprijedili.

Iako se skoro 90 posto naših sadržaja odnosi na Tuzlu, te manjim dijelom na Tuzlanski kanton, u skladu sa vašim zahtjevima formirali smo i novu rubriku „Sa svih strana” u kojoj ćete moći čitati i zanimljive sadržaje iz regije.

Novina je i Tuzlainfo WEBTV, koji je još uvijek u testnoj fazi i u punom kapacitetu tek treba da zaživi.

Jedinstvenu bazu „Tuzlanski imenik” koja sadrži kontakte više od 1200 privrednih subjekata i instucija u općini Tuzla smo unaprijedili, a uskoro ćemo je i proširiti, te ažurirati.

Zbog boljeg funkcionisanja i bržeg prgleda nove verzije portala, većinu ranije objavljih sadržaja, njih više od 10.000 moći ćete pronaći u našoj arhivi.

Tuzlainfo će i dalje težiti da ostane urbani gradski portal, drugačiji od ostalih, najveća tuzlanska oglasna ploča i medij kome se vjeruje.

U našim nastojanjima ne možemo uspjeti bez vaše pomoći, koja nikada nije izostajala, a za sve sugestije i kritike smo i dalje otvoreni.

U narednim danima nekoliko segmenata portala neće funkcionisati u punom kapacitetu, dok će neki arhivski sadžaji biti nedostupni, a do poptunog „uštimavanja” se unaprijed zahvaljujemo na strpljenju.

Sve sugestije možete nam proslijediti putem naše kontakt forme.

(Tuzlainfo team)