DSO Promus

petak, 23 Avgust 2019 09:12

MUP TK: Dvije saobraćajne nezgode sa traktorima, jedna sa smrtnim ishodom

01012017 stop policija

Jučer, oko 16,20 sati u mjestu Pribitkovići, općina Banovići dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj M.Z., rođen 1970. godine, nastanjen na području općine Banovići upravljajući trtaktorom marke „IMT“ izgubio kontrolu nad istim i tom prilikom se prevrnuo.

U navedenoj  saobraćajnoj nezgodi vozač M. Z. je zadobio tjelesne  povrede i isti je prevežen u SHMP DZ Banovići gdje je dežurni ljekar navedene ustanove konstatovao smrt. 

O događaju je obaviješten dežurni kantonalni tužilac, a potrebne mjere su poduzeli službenici OKP PU Banovići.

Također, jučer oko 07,00 sati na lokalnom putu u mjestu Hrasno Donje, općina Kalesija dogodila se saobraćajna nezgoda kojoj je I.H., rođen 1959. godine, nastanjen na području općine Kalesija upravljajući traktorom marke „Internacional“ izgubio kontrolu nad istim, nakon čega je skrenuo sa kolovoza i tom prilikom se prevrnuo.

U navedenoj saobraćajnoj nezgodi vozač I.H. je zadobio povrede o čijem stepenu se ljekari u UKC-u Tuzla nisu izjasnili i isti je zadržan na daljnjem liječenju. Potrebne mjere su poduzeli policijski  službenici OKP PU Kalesija - saopšteno je iz MUP-a TK.

(Tuzlainfo.ba)


futura toneri veliki

biznis veliki

 

level baner

@ig_tuzla Pratite nas

LOGO FOOTER

Gradski informator - Tuzla na dlanu