Zmajevi stižu u Tuzlu: Asmir Begović se raduje utakmici na Tušnju, navijači spremaju spektakl!

by admin
| 11:28

Zmajevi će, pred predstojeći prijateljski susret sa selekcijom Lihtenštajna, u Tuzlu doputovati sutra (u srijedu 3. septembra), a isti dan će na stadionu Tušanj odraditi trening koji će, na radost navijača koji žele uživo vidjeti Sušićeve Zmajeve, biti otvorenog tipa.

Kao što je ranije najavljeno, trening će se moći gledati sa zapadne tribine stadiona Tušanj.

Prijateljska utakmica A reprezentacija BiH i Lihtenštajna koja se igra se na stadionu Tušanj 4. septembra sa početkom u 17 sati, Sušiću će poslužiti za uigravanje ekipe pred kvalifikacijski susret sa Kiprom, koji se igra 9. septembra u Zenici.

Dolasku u Tuzlu, gdje naša A reprezentacija igra prvi put u svojoj historiji, raduju se i bh. reprezentativci.

– Najvažnije je da smo svi koji smo tu spremni za početak kvalifikacija. Radujem se utakmici protiv Lihtenštajna koja će nam poslužiti da se spremimo za meč protiv Kipra. Super je što igramo u Tuzli i sretan sam zbog toga – rekao je Asmir Begović nakon okupljana „Zmajeva“ u trening centru NSBiH u Zenici.

Za utakmicu koja se igra u četvrtak štampano je 8.000 ulaznica, od čega 3.600 za tribinu „zapad“ (20 KM) i 4.400 za tribinu „sjever“ (15 KM).

Obzirom da su sve ulaznice „razgrabljene“ u rekordnom roku, sigurno je da „Zmajeve“, bez obzira na neatraktivnog protivnika, u Tuzli očekuje paklena atmosfera u kojoj mogu pokazati svoju snagu pred novi ciklus kvalifikacija.

(Tuzlainfo)

Tuzlainfo.ba pratite na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Youtube.
Svoje priče, upite i fotografije šaljite na našu e-mail adresu.