Nova pojačanja iz SD BIH: Demokratskoj fronti Tuzla pristupila i dva vijećnika

by nedim
| 22:54

Gradski odbor Demokratske fronte Tuzla danas je dobio nove članove, te nastavio praksu sve češćih dolazaka u njihove redove bivših članova SD BiH.

– Pobjedničkom timu i porodici Gradske organizacije Demokratske fronte Tuzla danas su se pridružili Gradski vijećnici Mirel Mišković i Damir Muratović, bivši vijećnici SD BiH. Pored individualnog izbornog rezultata te povjerenja koji su im građani Tuzle s pravom ukazali na lokalnim izborima, vijećnici Mišković i Muratović su prepoznati kao i jedni od najaktivnijih vijećnika Gradskog vijeća Tuzla. Također, pobjedničkom timu su se pridružili i naši drugovi doc. Dr Edin Užičanin te ratni komandant jedinice ”Živiničkih osa” Mensur Kamberović. Idemo dalje, jedan tim-jedna borba, pridružite nam se! Za građansku državu”, objavio je na svom Facebook profilu Mahir Mešalić, povjerenik GO DF Tuzla.

Podsjećamo, DF je na posljednjim lokalnim izborima imao dva vijećnika u GV Tuzla, ali su nedugo nakon toga Emir Ćehajić i Zlatan Fatušić, otkazali poslušnost izbornoj bazi, a nakon toga su isključeni iz stranke zbog kršenja Statuta Stranke, te ponašanja ili djela kojim se nanosi ozbiljna šteta ugledu Stranke i kršenja Zaključaka Gradskog odbora Demokratske fronte Tuzla.

Tuzlainfo.ba pratite na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Youtube.
Svoje priče, upite i fotografije šaljite na našu e-mail adresu.