četvrtak, 01 Avgust 2019 21:16

(VIDEO) Trener Slobode pred Sarajevo: Idemo se nadigravati!

0719 lazarevic

U subotu, fudbaleri Slobode u Sarajevu na stadionu Asim Ferhatović Hase igraju utakmicu 3. kola BHT Premijer lige BiH protiv aktuelnog prvaka, FK Sarajevo.

Šef stručnog štaba crveno-crnih, govorio je za Sloboda TV o svojim očekivanjima pred ovu derbi utakmicu.

- Na redu je treće kolo gdje gostujemo FK Sarajevo. Šta reći u protivniku, prvak države, izuzetno organizovan klub, sa izuzetnim igračkim kadrom raspolažu, imaju izuzetnog trenera, ali mi idemo tamo da odigramo kvalitetnu utakmicu, najbolje što možemo u ovom trenutku, izjavio je Mile Lazarević, šef stručnog štaba FK Sloboda.

Što se tiče igračkog kadra Slobode za utakmicu 3. kola nema igrača koji su "kartonirani" dok crveno-crni imaju određen broj rovitih igrača čiji nastup u subotu je upitan.

-Što se tiče igračkog kadra, nemamo suspendovanih igrača , ali imamo dosta rovitih igrača koji su zbog kasnijeg uključenja u pripremni proces zadobili određene probleme, ali ja se nadam da će biti spremni za subotu i utakmicu protiv Sarajeva, izjavio je Lazarević.

Podsjećamo, utakmica između FK Sarajevo i FK Sloboda Tuzla igra se u subotu, 3. augusta 2019. godine sa početkom u 20:30 sati na stadionu Asim Ferhatović Hase uz direktan TV prenos na Moja TV.

Glavni sudija ove utakmice je Zoran Grbić, a asistirat će mu Musa Jure, Demir Mirza i Topalović Sabrija.

(TI/FK Sloboda)


farah baner

futura toneri veliki

biznis veliki

 

level baner

@ig_tuzla Pratite nas

LOGO FOOTER

Gradski informator - Tuzla na dlanu