Loše urađeno: Produženi radovi na sanaciji travnjaka na Tušnju

by admin
| 17:49
2108 tusanj

Delegacija koju su činili predstavnici FK Sloboda, JU Gradski stadion Tušanj i Elmir Pilav, sekretar stručnog štaba A selekcije BiH, obišla je danas radove na tuzlanskom stadionu, a koj ise obavljaju pred septebamrsku utakmicu A reprezentacije BiH i Lihtenšajna.

-Nakon obilaska i kontrole ustanovljeno je da završni radovi, nakon što je uspostavljen sistem automatskog navodnjavanja tušanjskog travnjaka, nisu urađeni kvalitetno. To se prvenstveno odnosi na busjenovanje travnjaka, pa je došlo u pitanje odigravanja subotnje utakmice protiv Širokog Brijega – istaknuto je na stranici fksloboda.ba

Kako je navedeno, ipak je odlučeno da se meč protiv Širokobriježana odigra,ali je otkazana utakmica Crveno – crnih protiv Zrinjskog predviđena za 30. avgust i ona će se naknadno odigrati 24. septembra.

Zbog nemarnosti onih koji su dobili zahtjevan i odgovoran posao na stadionu Tušanj, odlučeno je da sanacija travnjaka traje sve do utakmice naših Zmajeva protiv Lihtenštajna, 4. septembra, kako bi izabranici Safeta Sušića u najboljim uslovima po prvi put odigrali jednu utakmicu pred tuzlanskom publikom.

(TI/fksloboda.ba)

Tuzlainfo.ba pratite na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Youtube.
Svoje priče, upite i fotografije šaljite na našu e-mail adresu.