Naredne sedmice otvorenje sezone na Panonskim jezerima, planirani koncerti i drugi sadržaji

by Tuzla Info
| 18:00

U srijedu, 01. juna će biti otvorena nova sezona na Panonskim jezerima. Prvi kupači su već iskoristili tople dane i prije otvorenja sezona, pa su tako jezera ovih dana bila puna posjetilaca.

Kao i prethodnih godina, i ove će brigu o sigurnosti i zdravlju gostiju na kompleksu slanih jezera Panonika voditi  Spasilačko-redarska služba Ski Jet Tuzla i Hitna pomoć JU Dom zdravlja Tuzla.

Cijene ulaznica će ove godine biti nešto više u odnosu na prethodne sezone. Dnevne karte radnim danima su skuplje za 1 KM, a vikendom za 2 KM, pa će tako ulaznica tokom radne sedmice koštati 6, a vikendom 8 KM.

Nakon službenog otvorenja, 11. juna će biti upriličeno i Svečano otvorenje sezone, kada će biti održano i nekoliko koncerata.

U subotu 11. juna sa početkom od 11:00 sati na kompleksu slanih Panonskih jezera u Tuzli bit će upriličena cjelodnevna zabava za sve posjetitelje, povodom otvaranja ljetne sezone. Na sva tri jezera posjetitelji će moći da uživaju u sajamskom-zabavnom-rekrativnom i muzičkom programu.

Muzički program će započeti dan ranije, u PETAK 10.juna od 20 sati koncertom velike pop-rock grupe CRVENA JABUKA, a nastavit će se sutradan 11.juna (SUBOTA) večernjim koncertom mlade hip/hop grupe HELEM NEJSE i mlade trap/rap muzičarke MUHA .

Večernji koncerti muzičkih grupa CRVENA JABUKA , HELEM NEJSE i MUHA će se održati u koncertnom prostoru ljetne bašte VRTIĆ na prvom jezeru Panonike, saopćeno je iz JKP Panonika.

Tuzlainfo.ba pratite na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Youtube.
Svoje priče, upite i fotografije šaljite na našu e-mail adresu.