DSO Promus

ponedjeljak, 17 Juni 2019 12:59

Zabranjeno pušenje objavilo spot za pjesmu "Kupi nas Ali", snimanje realizovala ekipa iz Tuzle (FOTO/VIDEO)

Pusenje 8

"Kupi nas Ali" naziv je nove pjesme kultnog benda Zabranjeno Pušenje i tuzlanske reperice Sassje, za koju je danas premijerno prikazan i spot u kojem se pored muzičara koji interpretiraju pjesmu pojavljuju još i Halid Bešlić i Amar Osim, koje je prema priči iz spota, zajedno sa svim na što je naišao u Bosni kupio bogati šeik Ali iz Dubaija.

U spotu Ali stiže u Bosnu s vrećama novca, i troši ih na kupovinu prirodnih bogastava, hotela, gradova, nogometnih klubova...

- "Kupi nas Ali" je pjesma koja govori o svima nama u regiji i tome kako se jeftino prodajemo, a u spotu smo je lokalno "obojili" i našim autentičnim bosanskim likovima pa su nam specijalni gosti bili reperica Sassja koja i pjeva u ovoj pjesmi, kao i Halid Bešlić i Amar Osim, trener FK Željezničar - istakao je Sejo Sexon, frontmen Zabranjenog pušenja.

Scenario za spot je radio Sejo Sexon, a režiju potpisuje Danilo Šerbedžija.

Snimanje spota je realizovala ekipa iz Tuzle okupljena oko produkcije Level Media, na čelu sa direktorom fotografije Jasminom Jatićem, koja se nameće kao jedna od najkvalitetnijih ekipa za video i fotografiju na ovdašnjem tržištu.

(Tuzlainfo.ba


futura toneri veliki

biznis veliki

 

level baner

@ig_tuzla Pratite nas

LOGO FOOTER

Gradski informator - Tuzla na dlanu