Prijem u Općini Tuzla: Najbolji bh. košarkaši kod načelnika Imamovića

by admin
| 14:31
1508 reprezent

Igrače i stručni štab košarkaške reprezentacije Bosne i Hercegovine, danas je sa svojim saradnicima primio načelnik Općine Tuzla, Jasmin Imamović.

Kao što je poznato, naša najbolja košarkaška selekcija već drugu sedmicu boravi u Tuzli, gdje će u nedjelju u tuzlanskoj dvorani “Mejdan” odigrati i drugu kvalifikacionu utakmicu za Eurobasket u Španiji 2015. Godine.

Sekretar košarkaškog saveza Bosne i Hercegovine, Harun Mahmutović, zahvalio se na prijemu te istakao da reprezentativci u Tuzli imaju odlične uvjete za rad i da se nada da će Mejdan u nedjelju biti ispunjen do posljednjeg mjesta.

Selektor reprezentacije, Duško Ivanović, zahvalio se Tuzlacima na srdačnoj dobrodošlici, te  je kazao da je Tuzla poznata po odličnoj košarkaškoj publici, koje se sjeća još iz igračkih dana.

Načelnik Imamović čestitao je Sekretaru košarkaškog saveza, selektoru i reprezentativcima Bosne i Hercegovine na pobjedi u prvom susretu kvalifikacija, te se zahvalio predstavnicima Košarkaškog saveza  na odluci da se drugi susret kvalifikacija odigra u Tuzli.

Načelnik je u svoje, i u ime svih građana Tuzle poželio pobjedu našim košarkašima u nedjelju, u tuzlanskom Mejdanu, a za uspomenu je dobio i dres Reprezentacije BiH sa potpisima svih igrača.

(TI)