DSO Promus

petak, 14 Juni 2019 21:06

Panonska jezera: U prvoj sedmici sezone više od 30.000 posjetitelja (VIDEO)

1206 panonika

Prave ljetne temperature i prije zvaničnog početka ljeta, očigledno idu u prilog odličnom otvaranju sezone na kompleksu Panonskih jezera u Tuzli.

Prema zvaničnim podacima o broju dnevnih posjeta, koje Panonika objavljuje na svojoj Facebook stranici, u protekla četiri dana na Panonska jezera je zabilježen ulazak blizu 25.000 kupača. Doda li se ovim "brojkama" i više od 10.000 posjetitelja u prva tri dana nakon početka rada kompleksa, u upravi Panonike mogu biti i više nego zadovoljni otvaranjem sezone.

Ljetna sezona na kompleksu slanih Panonskih jezera u Tuzli počela je u petak 7. juna.

Radno vrijeme kompleksa Panonike tokom juna mjeseca je od 8 do 20 sati, a zvanično Svečano otvaranje ljetne sezone 2019. bit će upriličeno u subotu, 22. juna cjelodnevnim zabavnim – sajamskim programom.

Na sva tri jezera posjetitelji će moći da uživaju u sajamskom-zabavnom-rekreativnom i muzičkom programu koji se nastavlja navečer od 20 sati sa koncertom pop-rock zvijezde Zije Valentina.

Partner cjelodnevne zabave je kompanija Bingo Tuzla sa svojim poslovnim partnerima, koji će posjetiteljima predstaviti svoje proizvode uz slobodnu degustaciju i nagradne igre. 

(Tuzlainfo.ba)


futura toneri veliki

biznis veliki

 

level baner

@ig_tuzla Pratite nas

LOGO FOOTER

Gradski informator - Tuzla na dlanu