srijeda, 12 Juni 2019 18:01

Tuzla: Fun Run trka “Zajedno do cilja”

1206 funrun

Fun Run trka pod nazivom “Zajedno do cilja” jedna je od aktivnosti u okviru 24. Ljetnog Univerziteta Tuzla koja će biti održana  u četvrtak, 13. juna 2019. godine, u organizaciji Univerziteta u Tuzli, a uz podršku Centra za sport.

˝Pozivamo sve zainteresovane da nam se pridruže jer Fun Run  trka “Zajedno do cilja” predstavlja spoj trčanja, mladosti, prijateljstva, humanosti, razumijevanja, radosti, i ima za cilj promociju aktivnog života i podizanje svijesti kod osoba svih starosnih dobi˝, saopštili su iz Centra za sport.

Ovogodišnja trka nije takmičarskog karaktera i održat će se na ulicama Grada Tuzla sa startom sa Trga Slobode u 18.00 sati i sa ciljem u Kampusu Univerziteta. Za sve učesnike obezbijeđene su majice i osvježenje.

Prijave na e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. ili na licu mjesta.

PROGRAM:
– 17:00 – 17:45 sati, okupljanje i prijava učesnika na Trgu Slobode,
– 18:00 sati, start,
– 18:30 sati, dolazak na cilj u Kampus Univerziteta.

˝Pravo učešća na trci  imat će svi zainteresovani, psiho-fizički sposobni za ovakav vid aktivnosti i uredno prijavljeni˝, saopšteno je.

(Tuzlainfo.ba)


farah baner

futura toneri veliki

biznis veliki

 

level baner

@ig_tuzla Pratite nas

LOGO FOOTER

Gradski informator - Tuzla na dlanu